Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

 A Magyar Bohócok a Beteg Gyerekekért Alapítvány és a DAKÖV Kft. közös felhívása

A Dömsödi Nagyközségi Óvoda és Bölcsőde pályázati kiírása közétkeztetésre

A pályázat tárgya: közétkeztetési szolgáltatás nyújtása Dömsöd Nagyközségben vállalkozási szerződés keretében. A pályázó a Dömsödi Nagyközségi Óvoda és Bölcsőde, a Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola intézmények nevelésében és oktatásában lévő gyermekek és tanulók, a bölcsődei ellátásban részt vevő gyermekek, továbbá a Dömsöd-Áporka-Apaj Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által felnőttkorú szociális étkezők részére biztosít közétkeztetést.

(Felhívás letöltése PDF-ben)

 

SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ KÉPZÉS - POLICE.HU

Minden érdeklődőt várnak a Ráckevei Rendőrkapitányságon, ahol a jelentkezéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítással szolgálnak!

További információ a POLICE.HU oldalán,

vagy munkaidőben a 06 80 310 100 és 06 80 203 983 telefonszámokon!

Előzzük meg a téli baleseteket!

Előzzük meg a téli baleseteket!

A közúti közlekedésben való biztonságos részvétel, vitathatatlanul a biztonsági öv használatát is jelenti. Az öv az autók legelterjedtebb és legfontosabb biztonsági, utasvédelmi berendezése. Járművezetőként és utasként is fontos annak használata, csak egy kattintás a biztonság érdekében, megéri!

A téli időszakban megváltozott út-, időjárási-, és látási viszonyok az óvatosságra intenek minden közlekedőt. Az előírt sebességhatárokat betartva és egymástól megfelelő követési távolságot tartva közlekedjenek, hogy bármilyen helyzetben biztonságosan meg tudjanak állni!

Hasznos tanácsok téli időjárás esetén

Hasznos tanácsok téli időjárás esetén

Tároljon otthonában egy hétre elegendő és tartós élelmiszert (konzerv, kenyér, tej, liszt, instant élesztő, só) az egész család számára! Halmozzon fel tartalékokat vízből! Legyen otthon a rendszeresen szedett gyógyszerekből szükséges mennyiség, kötszerek, ha csecsemő van a családban, több napra elegendő tápszer és pelenka!

 

2023. I félévi DTKH hulladékszállítási tájékoztató

DTKH logo

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI ÉS ZÖLDHULLADÉK 2023. I. FÉLÉVI SZÁLLÍTÁSI REND

Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék, továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Hulladék 1 m3 mennyiségben a dömsödi lakosok számára díjmentesen elhelyezhető a dömsödi hulladéklerakón. A zöldhulladék nem lebomló zsákban is beszállítható, de azt a lakos a helyszínen köteles kiüríteni!

 

A RÁCKEVEI KAPITÁNYSÁG RENDŐRJÁRŐRÖKET KERES

A RÁCKEVEI KAPITÁNYSÁG RENDŐRJÁRŐRÖKET KERES

A képzési idő: 10 hónap,
A 2023. február elején induló képzésre 2023. január 10-ig lehet jelentkezni!
Kezdő bér már a képzés 3. hónapjától:
br. 383.500.- Ft
2024. január elsejétől:
br. 463.000.- Ft

A Ráckevei Rendőrkapitányság a leendő járőrök részére állandó szállás/lakhatás lehetőséget biztosít. A 2023. február elején induló képzésre 2023. január 10-ig lehet jelentkezni. A részletekről személyesen érdeklődni a kapitányság épületében lehetséges, telefonon Fejős László r. alezredes, osztályvezető úrnál a 06-24-520-988-as számon, illetve a rackeverk@pest.police.hu email címen.

MEGHÍVÓ - Testületi ülés 2022.11.30. - 13:00 óra, OMK

Dömsöd  Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 
november 30. (szerda) 13.00 órakor
a Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központban ülést tart, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívom.

PROGRAMAJÁNLÓ

TOURINFORM -Ráckeve kistérség

Tájékoztatjuk a Tisztelt Dömsödieket, hogy kistérségünkben az aktuális rendezvényekről, programokról és kiállításokról a
TOURINFORM ráckevei irodájának oldalain találhatnak naprakész információkat!
A novemberi programajánlatot itt tekintheti meg részletesen (a dokumentum a rendezvények plakátjait is tartalmazza)!
TOURINFORM Ráckeve - 2022. november

KÖZLEMÉNY közzététellel történő földértékesítésről - Nemzeti Földügyi Központ

A Magyar Állam, a Nemzeti Földalapba tartozó, 10 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészleteket nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével értékesíteni kívánja. Az NFK 2022. őszén összesen több ezer darab, 10 hektárnál kisebb területű állami földet hirdet meg eladásra...

INGYENES LED CSEREPROGRAM TÁJÉKOZTATÓ

INGYENES LED CSEREPROGRAM TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk azokat a dömsödi lakosokat, akik regisztráltak a lakossági LED csere programban, hogy a LED izzókat
2022.11.02-án: 08:00-11:00, illetve 13:00-15:00 óráig,
2022.11.04-én: 08:00-11:00 óráig vehetik át.

Az átvétel helye: Zöldkereszt épülete, (Szabadság utca 42. volt gyermekorvosi rendelő)

Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat

Oldalak

E-Ügyintézés banner

Önkormányzati Napló

Település-fenntartási csoport pillanatkép

Pünkösd hétfőt követő keddi napra szabadságot vettem ki, hogy a Település-fenntartási csoport tagja legyek egy nap erejéig, a parkosításhoz szükséges növények beszerzése miatt. A reggel fél 8-as munkafelvételtől kezdve alkalmam nyílt...

Egészségház: Meghívó, Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás A Dömsödi Hírnök előző számában és a domsod.hu oldalon felhívást tettünk közzé, amelyben Önökhöz fordultunk szíves támogatásukért. Szeretnék köszönetet mondani!

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önöket a Dr. Székely Zsigmond Egészségügyi Központ és Hajós Park ünnepélyes átadására, amely időpontja 2021. június 18. 11:00 óra.

Oktatás

INGYENES iskolai lehetőség szociálisan hátrányos helyzetűek részére

A Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Általános Iskolája és Gimnáziuma lehetőséget nyújt, hogy baba mellet, munka mellett, távoktatásban végezhessék iskolájukat, akik erre igényt tartanak. Az intézmény állami iskola, a képzésnek nincs tandíja. Szeretnénk, ha hallgatóink számára az általános iskola, illetve a középiskola elvégzése elősegítené a társadalmi hátrányok leküzdését.

INTÉZKEDÉSI TERV - Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola

A Dömsödi Széchenyi István Általános Iskolában a 2020/2021. tanévre, a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről.

Virágcsokor átadása helyett!

Nyugdíjas pedagógus kollégák, egykori tanáraink gyémánt és aranydiplomája átvétele, valamint a pedagógusnap alkalmából Vörösmarty Mihály szavaival köszöntöm mindnyájukat.

Feliratkozás DÖMSÖD Nagyközség Önkormányzatának Honlapja RSS csatornájára