Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

DUSE Évadnyitó 2020.

Megpróbáltatásokat tartogatott nekünk ez az év, és korántsem biztos, hogy ennek már vége... Majdnem három hónapig nem sportoltak a gyerekeink, így most a nyarat végigdolgozták. Most elindul a szezon, a bajnokságok... Reméljük ezt már nem kell félbeszakítani.

Összegeztük a terveinket, számba vettük a jövőnket. Kiosztottuk a gyerekeknek az új felszereléseket. Cziráky Tamás edzőnk végig játszott a gyerekekkel, csak annyi időre szakítottuk meg jókedvű játékukat, amíg elfogyasztottuk a finom marhapörköltet, amelyet Turcsán Tamás ajánlott fel és főzött meg a gyerekeknek. Ezt köszönjük szépen Tominak! A torta nekem nagy meglepetés volt, nem tudom honnan tudtátok??? (Timi?) Nagyon ritkán sírok... de most még ez is összejött... Köszönöm.

A pályánkat hamarosan bevetik fűvel, indul az újdonsült öntöző rendszer.

Rosszul érintett minket, hogy a tervezett peregi Szent László Kupát lemondták Covid fertőzés miatt. Nagyon készültek a gyerekek... De nyilván az első szempont az egészség és a biztonság...

Bizodalommal várjuk a Bozsik program és a bajnokságok kezdetét. A fiúk nőnek mint a gomba, teljes egyetértésben dolgoznak edzőikkel akiket nagyon szeretnek. Ezúton szeretném megköszönni Cziráky Tamásnak, Turcsán Tamásnak, Palotai Györgynek a felkészítő munkát, amelyet a gyerekekkel végeztek. Berkiné Csatári Tímeának, Várkonyi Veronikának, Vigh Ágotának a szakosztályt segítő munkájukat. Köszönöm Izsák Gábornénak a szerteágazó könyvelői és gazdasági feladatok pedáns elvégzését, valamint Madarász Andrásnak az alelnöki tevékenységét, amellyel munkámat segíti. Köszönettel tartozunk Dömsöd Nagyközség Önkormányzatának, Bencze István polgármester Úrnak és a képviselő-testületnek, hogy ingatlan beruházásaink pályázati megvalósítását segíti, valamint az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának és Benkő Tamásnak, hogy programjainkat és utánpótlás nevelésünket támogatja! Köszönet minden dömsödi vállalkozónak aki az edzőpálya megvalósításáért velünk dolgozott, és minket támogatott! Köszönet a szülőknek, hogy segítik gyermekeik sportolását, és a szakosztályért végzett önkéntes munkát!

Végül pedig a srácoknak üzenem, hogy az itt eltöltött évek, a Dömsöd feliratú mez örökre elkötelezi majd őket a hazai csapat színeihez! A jó közösség, a közös élmények elszakíthatatlan szálakká erősödnek később! A jó focista hű a csapatához! A mezt lecserélni olyan mintha a hazádat cserélnéd le! Olyan erőből, és szívből játszani, ahogy Dömsödért játszotok, sehol máshol nem tudtok majd!

Szabó Andrea
DUSE elnök

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése a Széchenyi 2020 program keretében