Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

FELHÍVÁS - EGYÜTT A VIRÁGOS DÖMSÖDÉRT!

EGYÜTT A VIRÁGOS DÖMSÖDÉRT!

"EGYÜTT A VIRÁGOS DÖMSÖDÉRT" címmel a Dömsödi Video Krónikák, és a Dömsödért Alapítvány felhívást tett közzé, melyet az alábbiakban olvashatnak. 

"Reméljük közeleg már a tavasz, és egyre több anyagunkat tudjuk elkészíteni külső forgatási helyszíneken! A magunk részéről, szeretnénk, ha a falunk szépségét újra emelné a minél több virág és zöld növény! Ilyen indíttatással a Dömsödi Video Krónikák kezdeményezte a címben szereplő virágosítási akciót, a Dömsödért Alapítvány és az Önkormányzat Településgazdálkodási csoportjának támogatásával. Szálljunk be és egészítsük ki az önkormányzat keretét! Tavasszal pedig közösen lakosok, önkormányzati dolgozók, tisztségviselők együtt jó hangulatban el is ültetnénk a virágokat. Ehhez kérjük és várjuk minden virágszerető dömsödi támogatását és segítségét, akár adományozás, akár segítő kéz formájában!

A felajánlott összeget a Dömsödért Alapítvány számlaszámára lehet befizetni:
11742070-20009991
"EGYÜTT A VIRÁGOS DÖMSÖDÉRT" közleménnyel

Az első összeget kezdeményezőként mi befizetjük, és tavasszal kameránkkal ott leszünk az ültetésnél, és aztán a virágzáskor is, hogy megmaradjon az utókornak a helyi közösség ereje követendő példaként!