Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Hulladékelszállítási időpontok 2020. szeptemberben

A DTKH Nonprofit Kft-től kapott tájékoztatás alapján, a szeptemberi házhoz menő szelektív hulladékszállítás időpontjai a következők:

Csomagolási hulladékok gyűjtésének időpontjai:

  • Dömsöd belterület: 2020. szeptember 18.
  • Üdülőterület: 2020. szeptember 7.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg a DTKH munkatársai szállítási alkalmanként 2 db cserezsákot (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, sárga színű, emblémás) adnak.

Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban, illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű, vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is! Ezáltal havi egyszeri gyűjtési alkalommal is megvalósul az összegyűjtött csomagolási hulladékok elszállítása.

Fentiek miatt is, kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!

 

A zöldhulladék gyűjtésének időpontjai:

  • Dömsöd belterület: 2020. szeptember 10.
  • Üdülőterület: 2020. szeptember 28.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöldhulladék gyűjtésére szolgáló, zöld színű, emblémás, lebomló) adnak.

Megértésüket és segítő közreműködésüket köszönjük!

DTKH ügyfélszolgálat és elérhetőség:
DTkH Nonprofit Kft.
2700 Cegléd, Kút u. 5.
telefon: (06)53/500-152, (06)53/500-153
e-mail: ugyfelszolgalat@dtkh.hu
weboldal: www.dtkh.hu

Az eredeti dokumentumot itt tudja letölteni