Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

VIRÁGOS PEST MEGYE 2021 - felhívás!

VIRÁGOS PEST MEGYE 2021 - felhívás!

Megyénkben hosszú évtizedek óta tapasztalható az önkormányzatok, valamint egyre nagyobb aktivitással a lakosság törekvése a környezetszépítésre, a kulturált településkép kialakítására. A szépet, a kulturált környezetet szerető Pest megyei szervezeteket kérjük, hogy kapcsolódjanak be ebbe a versengésbe.

A verseny célja megyei összefogás keretében a környezetbarát, kulturált településkép kialakítása, a megyében élő emberek életminőségének javítása, a vendégváró-kép kialakítása, a magyar kertkultúra ápolása, kiterjesztése.

A program keretében kérjük, hogy Pest megye települései a helyi civil szervezet/közösség által szervezzenek lokális teleülésszépítő versenyeket, amelyek győztes kertjei automatikusan bekerülnek a megyei megmérettetésbe. A helyi versenyek lebonyolításának szabályai, a versenyek elbírálásának szempontjai a helyi szervezők hatáskörébe tartoznak. A virágos kert magába foglalja a dísznövényeket, a fűszernövényeket, a zöldségeket, továbbá a gyümölcstermő növényeket is.

A megyei versenybe a győztes helyi család és/vagy lakóparki otthonok nevezését várjuk. Egy településről egy jelentkezés nyújtható be.

Beérkezési határidő: 2021. október 31.

A pályázati fotókat jelentkezéssel együtt kérjük a ckszkpestmegye@gmail.com e-mail címre eljuttatni!

A JELENTKEZÉSI LAPOT EBBŐL A DOKUMENTUMBÓL TUDJA LETÖLTENI

Bővebb információ a 06 20 311 1877-es telefonszámon, vagy a ckszkpestmegye@gmail.com e-mail címen kérhető.

AZ EREDETI FELHÍVÁS LETÖLTHETŐ INNEN