Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

FONTOS DAKÖV TÁJÉKOZTATÁS!

Tisztelt Felhasználók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a DAKÖV Kft. március hónaptól megkezdi a 2024 évi ütemezett éves leolvasásokat.

A vízmérők leolvasásának feltétele, hogy a vízmérő aknák hozzáférhetőek, tiszták legyenek, az aknába való lejutáshoz létra, hágcsó megfelelő minőségben be legyen építve. Kérjük ellenőrizzék vízmérőaknáikat és szükség esetén takarítsák ki, pakolják ki őket!

A vízmérőhöz való hozzáférés biztosítása, az aknák karbantartása, a vízmérők havonkénti ellenőrzése a felhasználók feladata a vonatkozó alábbi Kormányrendelet szerint:

58/2013.(II.27.) 70. § (2): „A felhasználó részéről szerződésszegésnek minősül, ha) a fogyasztásmérő ellenőrzését, a hibás fogyasztásmérő javítását, hitelesítési vagy egyéb okból történő cseréjét, vagy a fogyasztásmérő leolvasását a szerződésben előírtak szerint a víziközmű-szolgáltató részére nem teszi lehetővé, vagy - ha erre jogszabály vagy megállapodás a felhasználót kötelezi - ezek javításáról vagy a cseréjéről, továbbá a vízmérési hely karbantartásáról, a fogyasztásmérő elfagyás elleni védelméről nem gondoskodik,”

Felhívjuk figyelmüket, hogy az éves leolvasáson kívül a vízmérő ellenőrzése a felhasználó feladata és felelőssége!

Amennyiben nagyobb fogyasztást rögzítenek és tényleges fogyasztásról készült számlát szeretnének kapni, az alábbi elérhetőségeken tudják eljuttatni a mérőállást Társaságunkhoz, minden hónap 20-25-e között:

Web: www.dakov.hu
Call center: 06/21-222-8081

Köszönjük szíves együttműködését.
Tisztelettel:
DAKÖV Kft.
ügyfélszolgálata

EREDETI DOKUMENTUM MEGTEKINTÉSE ITT